Reduceri de început : Până la 50% discount | Folosiți codul"START"

Oferta expiră în

  • 00
  • 00
  • 00
  • 00
0
0
Coș1articol

Cart

AcasăProduseZdrobitoare şi desciorchinătoareDesciorchinator/Zdrobitor pentru prelucrarea strugurilor – Eficiență maximă în vinificație

Description

Zdrobitorul de fructe manual cu desamburire este alegerea ideala pentru persoanele cu gospodarii mici si medii care doresc sa separe samburii fructelor din propriile livezi in vederea procesarii acestora in suc, gem, dulceata etc.

Chiar daca zdrobitorul este manual productivitatea medie estimata pe ora este de 300 kg, lucru ce il face foarte util pentru procesarea unor cantitati mari de fructe.

Se poate folosi pentru zdrobirea si desamburirea fructelor moi cu samburi mari precum cirese, visine, prune, caise si piersici.

Se poate folosi si pentru zdrobirea strugurilor, insa acest zdrobitor nu are si functie de desciorchinare.

Rolele sunt reglabile, se ajusteaza distanta intre role in functie de dimensiunea fructelor.

Zdrobitorul are incluse doua gratare de inox, unul cu diametrul gaurilor mai mici pentru zdrobirea fructelor mici precum cirese si visine si un alt gratar cu diametrul gaurilor mai mari pentru zdrobirea fructelor mari precum prune sau caise.

Zdrobitorul este fabricat din materiale durabile si de calitate, axul si rolele sunt din nailon, cuva este din tabla emailata iar gratarele care separa samburii de pulpa zdrobita sunt din inox.

Modul de functionare a acestui zdrobitor consta in faptul ca o rola este mobila, are un sistem cu arc care atunci cand rolele zdrobesc pulpa fructului si ajung la sambure, arcul permite rolei sa se retraga pentru a nu sparge samburele.

Pulpa zdrobita si samburii ajung pe un gratar din inox cu gauri care permite pulpei zdrobite sa treaca dar retine samburii, acestia fiind evacuati de un ax pe o alta gura de evacuare.

Nota : In cazul in care pulpa fructului ce se doreste a fi zdrobit este tare sau fructul nu este copt indeajuns recomandam oparirea acestui/acestor tipuri de fructe cu pulpa tare timp de 5 minute in apa clocotita inainte de a fi zdrobite.

In caz contrar, pentru ca pulpa este tare, o parte din aceasta poate sa ramana pe sambure procesul de separare fiind realizat partial.

NOTA : Pentru acest zdrobitor este disponibil un kit de conversie de la utilizare manuala la cea electrica.

Specificatii :

  • Material : cuva – tabla emailata, role si ax – nailon, gratar separare pulpa de samburi – inox
  • Productie estimata pe ora : 300kg
  • Dimensiuni (i x l x l) : 64 x 120 x 50 cm
  • Dimensiuni cuva : 90 x 50 cm
  • Greutate : 39 kg
  • Accesorii incluse : doua gratare cu diametrele gaurilor diferite.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Desciorchinator/Zdrobitor pentru prelucrarea strugurilor – Eficiență maximă în vinificație”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *